Dnešní výkon českých volejbalistů na Tunisko nestačil

Druhý zápas (31. 8. 2018) se svěřencům trenéra Michala Nekoly nepovedl podle představ. Nutno podotknout, že se soupeř oproti včerejšku o poznání zlepšil. Náš tým dokázal vzdorovat pouze první set, který dokázal po dobrém servisu vyhrát. Navíc to dnes bohužel nestačilo a prohráli jsme tak 1:3. Třetí a poslední přátelský zápas se odehraje v sobotu (1. 9. 2018) opět od 17:00 v Městské sportovní hale v Jablonci nad Nisou.

Česká republika – Tunisko 1:3 (25:20, 20:25, 21:25, 16:25), dodatečný set 0:1 (16:25)

Sestavy ČR: Michálek, Sobotka, Zajíček, Šulista, Démar, Šotola, libero Moník. Střídali: Indra, Patočka, Šulc, Kunc, Piskáček, Svoboda, Srb, Horák

České ohlasy po utkání

Michal Nekola (trenér): „V dnešním utkání jsme udrželi kvalitu pouze v prvním setu. Od druhého setu nás soupeř přehrával ve všech činnostech a až do konce utkání jsme nebyli schopni soupeři konkurovat. Pokud chceme zítra vyhrát, tak musíme výrazně zlepšit herní projev."

Petr Michálek (kapitán): „Dnes jsme byli horší na servisu a následně v obraně. Od druhého setu jsme odešli na příjmu. Dnes jsme byli celkově horší tým.“

Jiří Srb (nahrávač): „Dnes se mi nehrálo dobře. Soupeř nás přehrál ve všech herních činnostech. Nikdo z našeho týmu nevyčníval. Dnešní zápas jsme si svým herním projevem nezasloužili vyhrát."

 

Autor: Jakub Salon – manažer družstva