Sportujeme, jak se dá, hlásí kadetky ČR

Tento týden by již bylo reprezentační družstvo dívek 04/05 v plné přípravě na kvalifikaci ME U17. Zatím jeho vrcholnou akci CEV (Evropská volejbalová federace) nezrušila, ale odložila na neurčito.

Naše družstvo se rozhodlo, že nebude zahálet a čas všichni využijeme v náš prospěch! Díky našemu kondičnímu trenérovi Davidu Nerudovi zpevňujeme svoje těla a posilujeme každá doma. Vše se děje přes internet, kdy David každé ráno pošle hráčkám program formou videa nebo listu se cvičením, volno máme jen v neděli…

Píšu máme, protože se takto připravuje nejen naše kadetky 04/05, ale i družstvo 02/03 a členové realizačních týmů. Vše jsme uchopili jako výzvu pro své zdraví a kondici a také soutěž s juniorkami 02. David nám poskytuje zpětnou vazbu, hodnotí naše výsledky a zaznamenává získané body. Zatím se svými staršími kamarádkami asi trochu prohráváme, ale makáme dál. Na vlastním těle zjišťuji, že to bolí….

A protože se každá pohybová aktivita hodí, zapojujeme i další členy domácností.

Všichni se těšíme, až tato jen těžko uvěřitelná doba skončí a my se zase potkáme, zahájíme společný trénink pokřikem a půjdeme dál za společným cílem. Držte nám palce!!

 

Autor: Jana Mitáčová – asistent trenéra a manažer RD 04/05