Představujeme Volejbal Brno

Největší úspěchy v novodobé historii klubu:

2. místo UNIQA extralize mužů (2016), 2. místo v Českém poháru (2016)

S jakými cíli vstupujete do následující sezóny? 

Co nejrychleji zapracovat posily do týmu a vytěžit z něj maximum.

 

Jaké jsou hlavní změny ve vašem klubu – v hráčském i realizačním týmu?

Příchod Ondřeje Bouly na post nahrávače.

Hráčské změny:

Příchody: Ondřej Boula – nahrávač, Martin Weber (ARG) – libero, Stefan Okosanovic (SRB) – univerzál, Kristán Červinka (České Budějovice) - nahrávač

Odchody: Zdeněk Haník ml., Martin Licek (Odolena Voda), Martin Plešingr  

Složení realizačního týmu:  Ondřej Marek – trenér,  Martin Klapal – hrající asistent,  Martin Gerža – manažer,  PhDr. Petr Hanák – konzultant,  Petr Sezemský – statistik,  Jiří Petrů – vedoucí družstva,  Ján Námešanský – kondiční trenér,  MUDr. Filip Marek – lékař,  Martina Navrátilová – fyzioterapeut

 

Jaké budou ceny vstupenek pro utkání základní části / play off? 

Základní část soutěže: základní vstupné na sezení: 110,- Kč,  zlevněné vstupné s místem na sezení: 80,- Kč,  Premium – místa s nejlepším výhledem: 150,- Kč,  stání: 60,- Kč,  držitelé ZTP, děti do 16ti let: vstup zdarma. 

Play-off:  základní vstupné na sezení: 130,- Kč,  zlevněné vstupné s místem na sezení: 100,- Kč,  Premium – místa s nejlepším výhledem: 170,- Kč,  stání: 80,- Kč,  držitelé ZTP, děti do 16ti let: vstup zdarma. 

Celosezónní vstupenka (permanentka): 1.100,- Kč  - platí na veškerá domácí utkání včetně utkání evropského poháru.

 

Budete připravovat i nějaké doprovodné programy při domácích utkáních? Chystáte organizované výjezdy na venkovní zápasy? 

Stejně jako v minulých letech jsou pro diváky v průběhu celé sezóny i samotných zápasů připraveny soutěže, ankety, partnerský program, a další … 

 

Kdo je Vašim generálním sponzorem pro nadcházející sezónu? 

Klub nemá generálního partnera, hlavními partnery jsou statutární město Brno a SPP CZ, a.s. .  

 

Jakými mediálními prostředky informujete veřejnost o výsledcích, důležitých klubových informacích či změnách v hráčském nebo realizačním kádru?  

Využíváme v hojné míře sociální sítě – Facebook, Twitter, Instagram, dále klubové webové stránky. Spolupracujeme s Brněnským deníkem, Mladou frontou a rádiem Krokodýl. 

 

Autor: Jiří Carba, foto archiv