Prohlášení UNIQA pojišťovny, generálního partnera Českého volejbalu

Nastalá situace zasáhla nejen českou ekonomiku, ale také se velmi citelně dotkla oblasti kultury a sportu. UNIQA pojišťovna jako generální partner českého volejbalu by ráda deklarovala svoji podporu i v této krizové době. Nepřeruší ani nezkrátí své finanční plnění ze smlouvy.

„Jsme připraveni pomáhat i v tomto stavu nouze. Samozřejmě nás netěší, že bylo nutné zrušit některé vrcholné akce tohoto roku a že bude mnohem méně sportovních zážitků než v jiných sezónách. Nicméně spoléháme na Vás, na sportovce a Vaše týmy, že i ve ztížených podmínkách dále trénujete a připravujete se na dobu, kdy zase bude možné sehrát tuzemské i mezinárodní soutěže a utkání. Věříme, že zůstanete zdraví a brzy nám i ostatním fanouškům zase přinesete radost ze hry,“ shrnul současný postoj UNIQA pojišťovny její generální ředitel Martin Žáček.

„Náš partner UNIQA pojišťovna je s naším sportem spjatý již deset let. Pro nás je důležité vědět, že máme vedle sebe oporu především v dobách složitých. Za to jsem hluboce vděčný a přeji celé UNIQA a všem jejím pracovníkům, abychom společně i každý na svém hřišti tento zápas zvládli,“ vyjádřil se za Český volejbal jeho předseda Marek Pakosta.

Vedení UNIQA pojišťovny je s vedením Českého volejbalového svazu stále v kontaktu. Předseda svazu Marek Pakosta ho pravidelně informuje o aktuálním vývoji.

UNIQA je generálním partnerem českého volejbalu od roku 2010.